Vergadering geopperd bij Ajax: ''Hij moet niet meer uit de spits'' Cillessen moet duel met Ajax waarschijnlijk aan zich voorbij laten gaan Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis

''Ajax en Manchester City toonden als eersten belangstelling''

( 0 reacties)
''Ajax en Manchester City toonden als eersten belangstelling''

Jayden Braaf maakte vorig jaar de overstap van PSV naar Manchester City. Het had echter niet veel gescheeld of Ajax ging met het zeventienjarige talent aan de haal.

"Ajax en Manchester City toonden als eersten belangstelling", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Maar ik wilde aanvankelijk niet naar het buitenland, dat was helemaal niet mijn bedoeling. Ik ging allereerst kijken in Nederland, dus bij Ajax."

Braaf werd eerder nog weggestuurd bij Ajax en nu kwam het niet tot een terugkeer, omdat het exacte aanbod vaag bleef. "Er was een misverstand over het team waarin ik zou gaan spelen", meent Braaf. "Ik zou bij Onder-17 komen, maar toen werd het opeens toch weer Onder-16."

"Toen dacht ik van: nee, laat het dan maar zitten. Als ik de zekerheid had gehad dat ik bij Onder-17 zou komen was de kans groot geweest dat ik terug naar Ajax was gegaan", aldus het talent, dat uiteindelijk in het buitenland ging kijken en bij Manchester City belandde.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›