''Ajax is hard op weg het Bayern München van Nederland te worden'' Ten Hag roemt 'wervelend' Ajax: ''Dat is moeilijk te verdedigen'' BREAKING | Ajax hekelt uitspraken van UEFA en stapt naar CAS VIDEO | Samenvatting: Sierhuis helpt Jong Oranje aan nipte zege 'Alleskunner' van Ajax maakt indruk: ''Die keuze pakte goed uit''

Santos eist transferverbod: ''Dit is al de tweede speler die ze weghalen''

( 0 reacties)
Santos eist transferverbod: ''Dit is al de tweede speler die ze weghalen''

De Braziliaanse topclub Santos is alles behalve blij met het transferbeleid van Ajax. Voorzitter José Carlos Peres vindt dat Ajax op onreglementaire wijze een speler bij zijn club probeert weg te halen en is nu zelfs van plan om naar het Internationaal Sporttribunaal (CAS) te stappen.

Ajax zou de zeventienjarige middenvelder Giovanni Manson Ribeiro willen overnemen van Santos. Giovanni heeft geen profcontract bij de Braziliaanse club, en om die reden zou Ajax geen transfersom aan Santos willen betalen bij overname van de speler, zo schrijft Voetbal International.

Peres is woedend en eist dat Ajax een vergoeding betaalt. "Dit is al de tweede speler die Ajax bij ons weghaalt, na Danilo Pereiro da Silva in 2017. Het zal tijd kosten voor Ajax gestraft wordt, maar ze zúllen gestraft worden. Ze zullen moeten betalen en een transferverbod van twee jaar aan hun broek krijgen". 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›