Bizar gerucht uit Spanje: '112 miljoen euro voor Ajacied'

0
Bizar gerucht uit Spanje: '112 miljoen euro voor Ajacied'

Niet alleen Donny van de Beek maar ook Hakim Ziyech staat hoog op het lijstje van Real Madrid. Dat weet het Spaanse SPORT zondag te melden. 

De Koninklijke gaf de afgelopen transferperiode maar liefst 300 miljoen euro uit aan inkomende transfers, maar is daarmee nog niet tevreden. De clubleiding van Real Madrid ziet dat de club kwakkelt in de Champions League en hoopt daarom in de winterse transferperiode nog wat extra impulsen aan de selectie toe te voegen. 

De Madrilenen laten daarbij het oog vallen op Donny van de Beek en Hakim Ziyech. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat Ajax gedurende het seizoen afstand doet van haar spelers en dus zou Real Madrid diep in de buidel moeten tasten. Pas bij een bod van 112 miljoen euro zou Marc Overmars bereid zijn om Van de Beek te laten gaan. 

Ook bij Hakim Ziyech ligt een winters vertrek niet in de lijn der verwachting. Hij tekende deze zomer nog een nieuw contract bij Ajax. Mocht Real Madrid de Marokkaans international toch naar de Spaanse hoofdstad willen halen, dan moet de club denken aan een bedrag van tussen de vijftig en zestig miljoen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›