Promes denkt aan Premier League: ''Als ik de kans krijg''

0
Promes denkt aan Premier League: ''Als ik de kans krijg''

Quincy Promes onderscheidt zich de laatste weken met belangrijke doelpunten bij Ajax. De vleugelaanvaller scoorde dinsdagavond ook in de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea.

Promes maakte indruk in Engeland en overweegt in de toekomst een transfer naar de Premier League, mocht een club zich melden. En dat terwijl Promes afgelopen zomer juist terugkeerde naar de Eredivisie. "Als ik de kans krijg, misschien in de toekomst", vertelt de aanvaller in gesprek met Goal.

Promes baalde van het gelijke spel tegen Chelsea, dat mede te wijten was aan het optreden van de scheidsrechter Rocchi. "Ik heb hem niet verteld dat alles goed was, maar iedereen maakt fouten", aldus de aanvaller. "Ik vind dat je terug moet kijken wat hij deed en wij hebben het gevoel dat we meer verdienen. We begrijpen het, we zijn professionals en we schudden elkaar de handen, maar we zijn er niet blij mee."

Door het gelijke spel is de strijd in de groep nog volledig open. "Het zal spannend zijn in de groep omdat we drie teams met zeven punten hebben", beseft Promes. "Dus we zijn enthousiast over de komende wedstrijden en we zullen zien wie er als beste uitkomt. Chelsea heeft een sterk team, maar we hebben bewezen dat wij ook kracht hebben en mee kunnen strijden."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›