Linssen weg bij Vitesse? ''Ajax en PSV zijn niet aan de orde''

0
Linssen weg bij Vitesse? ''Ajax en PSV zijn niet aan de orde''

Hedwiges Maduro denkt dat Bryan Linssen nog wel een stapje omhoog kan maken. Volgens Maduro kan dat met een binnenlandse transfer, maar de oud-teamgenoot van Linssen zal ook begrijpen als zijn volgende club in het buitenland ligt. 

"Ik denk dat hij nog wel een stapje omhoog kan maken", zegt Maduro in gesprek met De Telegraaf. "Vitesse is subtop, maar ik schat AZ en Feyenoord als club nog iets hoger in. En daar zou hij prima meekunnen. Maar op zijn leeftijd speelt het financiële verhaal ook mee en daarom zou het heel goed kunnen dat zijn volgende club in het buitenland ligt."

Voormalig Ajax-speler Maduro speelde in Spanje voor Valencia en Sevilla en de analist van Fox Sports denkt dat Linssen daar ook goed zal passen. "Ik vind hem wel geschikt voor het Spaanse voetbal, maar ook voor het Duitse voetbal, omdat hij een harde werker is die er altijd inkleunt. In landen als Griekenland en Turkije zou hij met zijn kwaliteiten en wedstrijdinstelling een publiekslieveling kunnen worden. Bij een club als PAOK Saloniki zie ik hem zo meespelen."

Erwin van der Looi had Linssen bij FC Groningen onder zijn hoede. De trainer denkt ook dat de aanvoerder van Vitesse klaar is voor de volgende stap in zijn carrière. "Ajax en PSV zijn niet aan de orde. Die zullen niet snel een speler van 29 gaan halen. Feyenoord zou wel een optie kunnen zijn. In dit Feyenoord speelt hij zo mee. Maar misschien is een buitenlands avontuur wel wat voor hem na zoveel jaar in Nederland. Ik vind hem een ideale speler voor de Duitse competitie. Hij kan goed lopen, wil hard werken, kan ruimtes bestrijken en pikt zijn goals mee. In Duitsland zou hij heel goed passen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›