Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis MATCHDAY | Huntelaar en Dest keren tegen Willem II terug in de basis Ziyech komt met schitterend gebaar: ''Stuur dit alsjeblieft door''

'Van de Beek besloot zelf niet naar Real Madrid te gaan in de zomer'

( 0 reacties)
'Van de Beek besloot zelf niet naar Real Madrid te gaan in de zomer'

Er heerst nog altijd veel onduidelijkheid over het transferspel dat Real Madrid in de afgelopen zomer speelde met Donny van de Beek en diens werkgever Ajax. 

De Spaanse club was geïnteresseerd in de middenvelder, maar hij speelt nog altijd in de Johan Cruijff Arena. Defensa Central weet dat de middenvelder zelf besloot dat hij Amsterdam nog niet in wilde ruilen voor Madrid. Bij de regerend landskampioen van de Eredivisie dacht men dat hij voor ongeveer 55 miljoen euro zou vertrekken, maar uiteindelijk vond de middenvelder dit dus geen goed idee.

Men verzekert overigens dat de Madrilenen hun transferdoelwit nog altijd op de korrel hebben. In de aankomende winterstop zal Van de Beek sowieso niet naar de Spaanse hoofdstad vertrekken, want hij wil geen tussentijdse transfer maken, maar met betrekking tot een deal in de aankomende zomerstop heeft Real een streepje voor.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›