''Ik denk dat Ajax zich gaat melden voor Stengs en Boadu''

0
''Ik denk dat Ajax zich gaat melden voor Stengs en Boadu''

Myron Boadu en Calvin Stengs doen het dit seizoen geweldig bij AZ. De twee aanvaller worden gelinkt aan een stap hogerop. Hun volgende club moet Ajax zijn, vinden Valentijn Driessen en Mike Verweij.

''Dat is ook goed voor het Nederlandse voetbal. Die jongens moeten natuurlijk eerst een tussenstap maken, Ajax is al van een veel hoger niveau dan PSV en AZ. Zo kunnen ze bij Ajax extra bagage opdoen'', laat Driessen weten in de podcast Kick Off van de Telegraaf. De mogelijke transfersom kan echter een probleem zijn. AZ wil niet meer verkopen aan Nederlandse topclubs en daardoor kan de prijs nog verder omhoog gegooid worden. Driessen denkt dat vijftig miljoen al niet genoeg is voor het tweetal.

Mike Verweij vraagt zich af of een flinke zak geld überhaupt genoeg is om de voetballers naar Amsterdam te halen. ''Ik denk wel dat AZ verplicht is om te verkopen, maar dat Robert Eenhoorn nog liever stikt dan dat hij aan Ajax verkoopt'', erkent de journalist, die nog een speler aan de Amsterdamse club linkt. ''Ik kan me niet anders voorstellen dan dat Ajax zich weer gaat melden voor Bergwijn, want PSV ligt behoorlijk op zijn kont. Al denk ik wel dat Ajax zich ook gaat melden voor Stengs en Boadu.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›