''Ik zou vertrekken als Barça zich meldt, dat is dus niet aan mij''

0
''Ik zou vertrekken als Barça zich meldt, dat is dus niet aan mij''

Ronald Koeman was donderdag in Spanje voor een eerbetoon aan Johan Cruijff. De bondscoach van het Nederlands elftal kreeg veel vragen over FC Barcelona.

Het is een publiek geheim dat de oefenmeester in zijn contract een speciale clausule heeft staan. Als de trainer een aanbieding van FC Barcelona krijgt, kan hij vertrekken bij Oranje en anders niet. Hoewel de Catalaanse club bovenaan staat in de competitie is er veel kritiek op Ernest Valverde. Hij zou te verdedigend spelen en niet genoeg uit de spelersgroep halen.

Koeman heeft al meerdere keren herhaald niet bezig te zijn met een eventueel vertrek naar Barcelona, maar daar nemen de Spaanse media geen genoegen mee. ''Ik ben nu bondscoach van het Nederlands elftal, maar je weet nooit wat er kan gebeuren'', citeert AS Koeman.

Koeman sprak ook kort met het Algemeen Dagblad. ''Zoals ik al heb gezegd: ik zou alleen vertrekken bij Oranje als Barça zich meldt, maar dat is dus niet aan mij. Dat is aan Barcelona'', besluit de oefenmeester, die in het verleden werkzaam was bij Ajax. 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›