Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Jong Ajax geeft voorsprong uit handen en is koploper af Pierie getipt: ''Maar die laten ze niet gaan bij Ajax'' Mazraoui: ''Check alle statistieken, zij waren echt bang voor ons'' MATCHDAY | Koploper Jong Ajax met Brobbey in de basis tegen N.E.C.

'Ajax krijgt concurrentie van Lyon en Porto in strijd om Canadees talent'

( 0 reacties)
'Ajax krijgt concurrentie van Lyon en Porto in strijd om Canadees talent'

Ajax heeft een oogje op Jonathan David, weet L'Equipe te melden. De negentienjarige aanvaller van AA Gent kan ook rekenen op belangstelling van Olympique Lyon en FC Porto.

David is bezig aan zijn tweede seizoen bij Gent. Dat wordt vrijwel zeker zijn laatste, want inmiddels komt de interesse dus op gang. Dat is aan de ene kant een aderlating voor de Belgische club, maar aan de andere kant kan de club in een klap een paar miljoen euro binnen krijgen. Gent wil namelijk minimaal twintig miljoen euro zien van geïnteresseerde clubs.

In België kent David dit jaar een topseizoen met negen goals en zeven assists. De Canadees lijkt dus klaar voor een volgende stap, maar daarvoor moet wel flink betaald worden. De voetballer ligt nog tot medio 2023 vast bij de Belgische club.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›