''Laat bij Ajax niet zien wat ik kan, maar heb er vertrouwen in'' VIDEO | Samenvatting: Doelpunt Dessers maakt horrorweek Ajax compleet ''Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk'' OFFICIEEL | Ziyech tekent bij Chelsea: ''Erg blij en trots'' 'Ajax komt in zoektocht opvolger Tagliafico uit bij back van Sevilla'

'Italiaanse club wil Marin verlossen van situatie bij Ajax'

( 0 reacties)
'Italiaanse club wil Marin verlossen van situatie bij Ajax'

Razvan Marin kan deze week mogelijk nog een transfer maken. Volgens La Nazione waagt Fiorentina mogelijk nog een poging om de middenvelder over te nemen van Ajax.

De Italiaanse club is op zoek naar versterking voor de middenlinie en heeft meerdere spelers op het lijstje staan. Naast Marin worden ook Sofyan Amrabat van Hellas Verona en Rodrigo Battaglia van Sporting Portugal genoemd.

Marin komt bij Ajax niet veel aan spelen toe en is al voorbijgestreefd door Ryan Gravenberch en Carel Eiting. De Roemeen, die afgelopen zomer nog voor twaalf miljoen euro overkwam van Standard Luik, aast daardoor mogelijk op een vertrek. Trainer Erik ten Hag wil de middenvelder, die nog een contract tot medio 2024 heeft, echter niet laten gaan.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›