Jong Ajax geeft voorsprong in tweede helft weg en speelt gelijk MATCHDAY | Jong Ajax met sterk elftal tegen Telstar Blind emotioneel: ''Dan komen die dingen naar boven'' ''Van de Beek zou honderd procent slagen bij Real Madrid'' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland

Ajax gelinkt aan nieuwe trainer: ''Een optie als Ten Hag vertrekt''

( 1 reacties)
Ajax gelinkt aan nieuwe trainer: ''Een optie als Ten Hag vertrekt''

Ajax doet het goed onder Erik ten Hag, maar dat heeft ook een keerzijde voor de Amsterdammers. De kans bestaat namelijk dat de trainer vertrekt.

Arne Slot zou volgens Mike Verweij een goede opvolger zijn van de oefenmeester. Momenteel maakt hij indruk bij AZ en daarom zou Ajax een goede vervolgstap zijn. Slot wordt echter ook gelinkt aan een overstap naar PSV. Daar zoeken ze nog een nieuwe trainer, omdat Ernest Faber alleen dit seizoen als interim-trainer voor de groep staat. 

"Ik denk wel dat het een schitterende kans is, en dat Slot laat zien in potentie een hele goede trainer te zijn, maar misschien moet hij wel wachten op Ajax'', vertelt Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. Hij weet niet of de Amsterdammers al een lijntje uit hebben staan. ''Dat zou zomaar kunnen, hij is zonder meer in beeld, dat heeft Ajax ook wel toegegeven. Hij is een optie als Ten Hag vertrekt.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Feb 2020 om 10:51
    Als hij komt stap ik over naar een andere club, ik ben geboren als AJAXIED, maar heeft mijn zoon bij Pec-Zwolle kapot gemaakt !!!
zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›