''Als Blind gaat, dan zou Vertonghen wel openstaan voor een terugkeer''

0
''Als Blind gaat, dan zou Vertonghen wel openstaan voor een terugkeer''

Een terugkeer van Jan Vertonghen bij Ajax is nog altijd een optie. Dat meldt clubwatcher Mike Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. De 32-jarige verdediger loopt in de zomer uit zijn contract bij Tottenham Hotspur. 

Deze winter zag Ajax een poging om Vertonghen naar Amsterdam te halen mislukken."Het ligt voor een groot deel aan Vertonghen zelf, want hij was onhaalbaar vanwege zijn enorme salaris. Als hij bereid is water bij de wijn te doen, dan zou dat een heel serieuze optie kunnen worden", zegt Verweij.

"Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Jan Vertonghen een terugkeer bij Ajax wel ziet zitten, maar niet in de huidige omstandigheden", meent Valentijn Driessen. "Hij wil sowieso niet de concurrentie aangaan met zijn grote vriend Daley Blind. Zeker met de situatie waarin Blind zat met zijn hart had hij daar geen trek in. Dat wil hij sowieso vermijden."

"Hij wil niet in de situatie komen dat Ten Hag moet kiezen tussen Blind of Vertonghen", vervolgt Driessen. "Blind gaat echt geen linksback meer spelen bij Ajax, en Vertonghen ook niet. Als Blind gaat, dan zou Vertonghen daar wel voor openstaan. Maar hij heeft laten doorschemeren dit niet te zien zitten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›