Overmars: ''De UEFA heeft ook baat bij die honderden miljoenen'' KNVB volgt na Europese kritiek: ''Streven ernaar om het dan af te ronden'' KNVB heeft nieuws: seizoen mogelijk uitgespeeld in de zomermaanden 'Ajax wil met Huntelaar door': 'Dan zal hij flink moeten inleveren' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden''

Kieft verwacht leegloop: ''Andere spelers gaan ook profiteren''

0
Kieft verwacht leegloop: ''Andere spelers gaan ook profiteren''

Ajax raakt Hakim Ziyech sowieso kwijt in de aankomende zomerstop. De transfer naar Chelsea is al aangekondigd, dus de club heeft lang de tijd om een vervanger te halen.

Marc Overmars krijgt het volgens Wim Kieft nog druk de komende zomer. ''Andere spelers gaan ook profiteren van het huidige succes. Na Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Ziyech zouden zomaar Sergiño Dest, Donny van de Beek, André Onana en Nicolás Tagliafico kunnen vertrekken'', schrijft hij in De Telegraaf.

Dest werd de afgelopen week al gelinkt aan een transfer naar Bayern München. Hij is zelfs al in Duitsland gespot. Voor Van de Beek is Real Madrid al een seizoen in de markt, maar de laatste weken is het wel erg stil rondom die overgang. ''Maar we moeten niet doen of spelers als Dest en Tagliafico ineens geweldenaren zijn'', besluit Kieft.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›