Overmars: ''De UEFA heeft ook baat bij die honderden miljoenen'' KNVB volgt na Europese kritiek: ''Streven ernaar om het dan af te ronden'' KNVB heeft nieuws: seizoen mogelijk uitgespeeld in de zomermaanden 'Ajax wil met Huntelaar door': 'Dan zal hij flink moeten inleveren' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden''

'Ajax en Sao Paulo naderen akkoord van dertig miljoen euro'

0
'Ajax en Sao Paulo naderen akkoord van dertig miljoen euro'

Antony is op weg naar Ajax, weet UOL Esporte te melden. De Amsterdammers zouden in hoofdlijnen akkoord zijn met Sao Paulo over de transfersom.

Momenteel ligt er een bod van twintig miljoen euro op tafel. Daar kan nog vijf miljoen aan bonussen bijkomen en nog eens vijf miljoen voor twintig procent van de transferrechten die Sao Paulo nog heeft van David Neres. De totale transfersom kan dus uitkomen op dertig miljoen euro, maar dan moet Sao Paulo wel afzien van een deel van de transfersom voor Neres, mocht de Braziliaan verkocht worden.

De Amsterdammers hebben een grote kans van slagen met dit bod, want de Braziliaanse club moet verkopen om de financiële huishouding op orde te krijgen. Een miljoenentransfer van Antony naar Ajax komt de club goed uit en daarom lijkt de clubleiding mee te willen werken aan een overstap van het talent. De clubleiding was deze week al in Nederland om met Overmars te onderhalen. 

Antony kan in Amsterdam voor vijf jaar tekenen, maar de deal is nog niet helemaal rond. Dat lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn, want witte rook is in zicht. Ajax wilde Antony al in de winter naar Amsterdam halen zodat hij een half jaar kon acclimatiseren. Sao Paulo ging echter niet akkoord met het bod dat Overmars deed.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›