Overmars: ''De UEFA heeft ook baat bij die honderden miljoenen'' KNVB volgt na Europese kritiek: ''Streven ernaar om het dan af te ronden'' KNVB heeft nieuws: seizoen mogelijk uitgespeeld in de zomermaanden 'Ajax wil met Huntelaar door': 'Dan zal hij flink moeten inleveren' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden''

BREAKING | 'Ajax akkoord met Sao Paulo over Antony'

0
BREAKING | 'Ajax akkoord met Sao Paulo over Antony'

Ajax raakt Hakim Ziyech komende zomer kwijt aan Chelsea, maar de Amsterdammers hebben zijn opvolger al binnen. De club is akkoord met Sao Paulo over Antony.

De Amsterdammers betalen volgens De Telegraaf maximaal 28,8 miljoen euro voor de Braziliaan, die te boek staat als een groot talent. Meerdere Europese clubs zaten achter de aanvaller aan, maar Ajax heeft de strijd om de 19-jarige voetballer gewonnen. 

Het akkoord komt niet uit de lucht vallen. Afgelopen transferperiode wilde Ajax de aanvaller al naar Amsterdam halen, maar daar stemde de Braziliaanse club niet mee in. Overmars liet toen al doorschemeren dat hij alle vertrouwen in een zomerse overgang had. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›