''Vijftien miljoen aftikken voor Appie's noodlot, wat zou het?'' Derksen: ''Uit die actie sprak: krijgen jullie allemaal maar corona'' FIFA niets te zeggen over Ziyech: ''Chelsea zegt: 1 juli ben je hier'' BREAKING | Ajax zegt aflopend contract Nouri formeel op Veltman weer fit: ''Alleen Neres en Mazraoui blijft afwachten''

'FC Barcelona wil Onana na mislukte onderhandelingen met Ter Stegen'

0
'FC Barcelona wil Onana na mislukte onderhandelingen met Ter Stegen'

De verwachting is nog altijd dat André Onana in de aankomende zomer zal vertrekken bij Ajax. De doelman lijkt de topclubs voor het uitkiezen te hebben.

Onana maakte een paar seizoenen geleden de overstap vanuit de jeugdopleiding van FC Barcelona naar Ajax. In Amsterdam is hij inmiddels uitgegroeid tot een topkeeper en dat is ook bij zijn oude club opgevallen. Het dagblad Sport weet te melden dat de doelman serieus in beeld is door mislukte onderhandelingen tussen de club en keeper Marc-André ter Stegen.

Voorzitter Josep Maria Bartomeu was met de Duitser in onderhandeling over een contractverlenging en deed hem een aanbieding voor een jaarsalaris van 6,5 miljoen euro, maar de keeper heeft klaarblijkelijk 'nee' gezegd. Hij vindt zichzelf naar verluidt een van de belangrijkste spelers van Barça en wil dus financieel meer gewaardeerd worden.

De huidige verbintenis van Ter Stegen in het Camp Nou-stadion loopt pas medio 2022 af, maar desondanks sluit het bovengenoemde medium niet uit dat hij in de aankomende zomer al vertrekt. En dan heeft Barcelona natuurlijk een goede vervanger nodig, waarbij de naam van Onana om de hoek komt kijken. Chelsea houdt de situatie van Ter Stegen overigens nauwgezet in de gaten, maar eerder werd al bekend dat de blues ook azen op de Ajacied.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!