'Ajax komt in zoektocht naar spits uit in Tweede Bundesliga'

0
'Ajax komt in zoektocht naar spits uit in Tweede Bundesliga'

Ajax wordt iedere transferperiode met spelers in verband gebracht, waarbij het de vraag is in hoeverre de berichtgeving klopt. Donderdag komt Football365 met een nieuw transferdoelwit van de Amsterdammers op de proppen: Silvère Ganvoula.

De 23-jarige spits zou zich in de kijker hebben gespeeld door twee goede jaren bij VfL Bochum, dat uitkomt op het tweede niveau van Duitsland. Dit seizoen maakte de spits zeventien doelpunten en daarnaast gaf hij acht assists. 

De zesvoudig international van Congo zou door zijn productiviteit de aandacht hebben getrokken van diverse clubs in Europa. Afgelopen winter wimpelde de club alle interesse nog weg, maar inmiddels zou de club wel openstaan voor aanbiedingen voor de spits, die tot de zomer van 2023 vastligt. De spits geniet naar verluidt niet alleen interesse van Ajax.

Vanuit de Bundesliga zouden Mainz, Schalke 04 en Fortuna Düsseldorf azen op de spits. Besiktas en verschillende Engelse clubs zouden eveneens geïnteresseerd zijn in de doelpuntenmaker. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!