'Ajax-target Van Crombrugge wil nieuw contract bij Anderlecht'

0
'Ajax-target Van Crombrugge wil nieuw contract bij Anderlecht'

Hendrik Van Crombrugge staat op het verlanglijstje van de Eredivisie-topclub Ajax en PSV, maar heeft het eigenlijk prima naar zijn zin bij zijn huidige werkgever RSC Anderlecht.

Wel verwacht hij dat de Brusselaars hem belonen met een verbeterd contract. Het management van de goalie is nu al een tijdje in onderhandeling met de directie, maar de beide partijen hebben nog geen overeenstemming gevonden. Toch lijkt er wel uitzicht op witte rook te zijn, want de gesprekken zijn nog niet afgebroken, weet Het Nieuwsblad.

Van Crombrugge lijkt dus duidelijk in te zetten op 'promotie' bij zijn huidige werkgever, en dat betekent dat Ajax en PSV nog altijd in de wachtkamer zitten. De Amsterdammers bereiden zich voor op het vertrek van André Onana, waar de Eindhovenaren rekening moeten houden met een transfer van Jeroen Zoet naar het buitenland.

Gisteren legde Anderlecht Timo Wellenreuther van Willem ll vast, maar dit betekent niet dat het ook zeker is dat Van Crombrugge vertrekt. De Duitser wordt naar verluidt reservegoalie in de Belgische hoofdstad.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›