'Juventus denkt aan Kluivert: Toptransfer op komst voor oud-Ajacied'

0
'Juventus denkt aan Kluivert: Toptransfer op komst voor oud-Ajacied'

Een opvallend transfergerucht uit Italië: Justin Kluivert is op de radar verschenen van Juventus. Dat weet Corriere dello Sport te melden.

Volgens de Italiaanse sportkrant was ook AS Roma-ploeggenoot Nicolò Zaniolo in beeld in Turijn, maar hij is vanwege zijn prijskaartje van zestig miljoen euro niet haalbaar. Bovendien ziet het grote Italiaanse talent weinig in een vertrek uit het Stadio Olimpico. Een transfer van Kluivert is wél bespreekbaar voor de Romeinen.

Juventus is niet van plan om fors de buidel te trekken voor de oud-Ajacied. Daniele Rugani en Cristian Romero werden al in ruil aangeboden bij Roma, maar die club ziet niet te wachten op defensieve versterkingen. De Italiaanse kampioen overweegt nu de terugkoopclausule voor Rolando Mandragora, die in 2018 voor twintig miljoen euro verkocht werd aan Udinese, te lichten. De middenvelder zou dan direct in een deal met Kluivert worden betrokken.

Sarri staat achter de komst van de tweevoudig Oranje-international, die hij roemt om zijn veelzijdigheid. De trainer werkte eerder bij Napoli samen met Dries Mertens. Toen hij naar Napels kwam was hij een echte buitenspeler, maar in Italië werd hij door de trainer omgetoverd tot valse spits. Sarri denkt dat hij hetzelfde trucje met Kluivert uit kan halen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!