'Tagliafico op lijstje om Firpo bij FC Barcelona te vervangen'

0
'Tagliafico op lijstje om Firpo bij FC Barcelona te vervangen'

Mocht Junior Firpo vertrekken bij FC Barcelona, dan zou er wel eens een mooie transfer voor Nicolás Tagliafico aan kunnen komen. El Mundo Deportivo meldt dat de Argentijn samen met verschillende andere verdedigers op het schaduwlijstje van de topclub staat.

Firpo zou door FC Barcelona in een ruildeal met Internazionale betrokken kunnen worden. De Spaanse club heeft interesse in Lautaro Martínez, maar was nog op zoek naar mogelijkheden om de transfersom te drukken. De Italiaanse club wil juist een linksback aantrekken en kwam er eerder met Chelsea niet uit over Marcos Alonso of Emerson Palmieri.

Mocht Firpo, die een transferwaarde van zo'n veertig miljoen euro heeft, vertrekt uit Catalonië, dan wil FC Barcelona een vervanger aantrekken. Het Spaanse medium zou onder de indruk zijn van Tagliafico, die vijfentwintig miljoen euro moet kosten. 

Naast de verdediger van Ajax staat ook Angeliño, voormalig linksback van PSV, op het lijstje. Hij staat onder contract bij Manchester City en moet zo'n dertig miljoen euro opleveren. Daarnaast zijn ook Raphaël Guerreiro van Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain-back Juan Bernat en de Ecuadoriaan Pervis Estupiñán van Watford mogelijkheden.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›