'Manchester United meldt zich officieel bij Ajax voor Van de Beek'

0
'Manchester United meldt zich officieel bij Ajax voor Van de Beek'

Donny van de Beek wordt al maanden in verband gebracht met een transfer naar Spanje, maar Manchester United wil hem graag naar Engeland halen. De club meldde zich deze week bij Ajax om over een transfer te praten.

Dat weet De Telegraaf te melden. Afgelopen winter lekte het nieuws uit dat Real Madrid een akkoord bereikte met Ajax over de transfersom van de middenvelder. Hij zou voor iets meer dan vijftig miljoen euro de overstap maken naar de Spaanse hoofdstad, maar door het coronavirus heeft de club op de rem getrapt. Financieel heeft Real Madrid een harde klap gekregen door het virus, maar ook richting de achterban vindt de club het niet netjes om zoveel geld af te tikken in deze onzekere periode. 

Manchester United wil daar van profiteren. De Engelse club kan het zich ook niet veroorloven om tientallen miljoenen over de balk te smijten, maar ze hopen toch een oplossing te vinden om Van de Beek naar de Engelse havenstad te halen. Van de Beek en zijn management zijn door De Telegraaf om een reactie gevraagd, maar willen geen commentaar geven richting de transferperiode.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›