Franse interesse in Botman: ''Strik eromheen en wegwezen''

0
Franse interesse in Botman: ''Strik eromheen en wegwezen''

Afgelopen week ontving Ajax een hoog bod van OSC Lille voor Sven Botman. De verdediger speelde een goed seizoen bij SC Heerenveen waardoor Ajax hem terughaalde en hij dus de interesse van de Franse ploeg kweekte.

"Ik vind dat je hem moet laten gaan", stelt Valentijn Driessen in de podcast van De Telegraaf. "Het ligt misschien aan mij, maar in de samenvattingen van SC Heerenveen die ik heb gezien, vond ik hem geen echte uitblinker. Ik moet eerlijk zeggen, ik ben ook naar een paar wedstrijd van Heerenveen geweest en toen viel hij mij ook niet op. Hij is een degelijke speler, maar als je daar zeven miljoen voor krijgt, dan is het een strik eromheen en wegwezen."

"Ik vind Botman wel een goede speler", reageert Steven Kooijman. "Hij heeft de hele jeugdopleiding doorlopen en is voor een grote kerel behoorlijk technisch. Ik heb denk ik andere wedstrijden gezien dan jij, want ik heb hem een aantal keer echt goed zien spelen. Maar goed, die jongen moet vlieguren maken maar heeft Daley Blind voor zich. In hun hart willen ze het liefst doorbreken voor Ajax en dan kiezen ze gewoon eieren voor hun geld."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›