Sneijder denkt aan terugkeer: ''Daar moet ik goed over nadenken''

0
Sneijder denkt aan terugkeer: ''Daar moet ik goed over nadenken''

Wesley Sneijder overweegt een terugkeer in het profvoetbal. Fans van FC Utrecht verrasten de voormalig Oranje-international met het verzoek om nog één seizoen in het shirt van de Domstedelingen te gaan spelen.

"Ik was er wel door geraakt en dat heeft me getriggerd, maar er komt natuurlijk wel meer bij kijken dan alleen dat", zegt Sneijder in de GYGS Podcast. "Het is niet zo dat ik even de knop omzet, ga trainen en weer kan voetballen. Maar het is een fantastische actie van de supporters en ik zeg altijd dat je nooit weet hoe de toekomst zal gaan."

Sneijder beseft dat er qua fitheid nog een lange weg te gaan is. "Dat is ook logisch als je anderhalf jaar niets gedaan hebt", vertelt Sneijder. "Maar ik weet ook dat als ik die knop omzet, dat ik binnen drie maanden fit kan zijn. Ik moet het nu even laten bezinken en we zien het verder wel. Theoretisch is het mogelijk, maar dit is geen beslissing die je in 24 uur even maakt. Ik doe nu ook andere dingen en dat zou dan ook weer veranderd moeten worden. Daar moet ik goed over nadenken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›