Vertrek Veltman een vraagteken: ''Het is nog niet zo concreet''

0
Vertrek Veltman een vraagteken: ''Het is nog niet zo concreet''

Hoewel er buitenlandse interesse zou zijn voor Joël Veltman, is die wel minder dan eerder gesteld is, zo vertelt Mike Verweij in de podcast van De Telegraaf.

"Dat is niet zo concreet als wordt gezegd", begint Verweij. "Er is wel wat belangstelling en Olympique Marseille heeft geïnformeerd. Er zijn ook wat Engelse club, die waren er vorig jaar ook. Over een week of twee, drie moet daar meer duidelijk over zijn. Het spreekt in het voordeel van Veltman dat hij de toezegging heeft dat hij voor een bepaald bedrag weg mag."

Naast Veltman en de onlangs verkochte Botman, zou er zomaar nog een andere verdediger kunnen vertrekken: Nicolás Tagliafico komende zomer vertrekt. "Hij heeft een gelimiteerde transfersom van ongeveer 25 miljoen euro. Ajax weet niet wat er gebeurt, dat is volledig in handen van zijn zaakwaarnemer. Hij gaat heel Europa door met beelden van hem", weet de journalist. "Dat Ten Hag er vanuit gaat dat hij weggaat, geeft al aan dat de verwachting er is dat een club dat voor hem neer gaat leggen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›