'Suárez blijft bij Barça: Seizoen daarna transfervrij naar Ajax?'

0
'Suárez blijft bij Barça: Seizoen daarna transfervrij naar Ajax?'

Luis Suárez vertrekt deze zomer sowieso niet bij FC Barcelona. Volgens de Spaanse media is het een publiek geheim dat de spits over een jaar afscheid neemt van de Catalaanse grootmacht.

Het contract van Suárez in het Camp Nou-stadion loopt door tot medio 2021, maar wordt automatisch met één jaartje verlengd als de goalgetter volgend seizoen een  bepaald aantal wedstrijden speelt. Toch zouden de beleidsbepalers van Barça de aanvaller een transfervrij vertrek gunnen.

De club aast op de handtekening van Lautaro Martínez van Internazionale, maar dat betekent niet dat Suárez weggaat. De international van Uruguay durft de concurrentiestrijd met de transfertarget aan. Hij heeft zijn zinnen dus gezet op nog één jaartje in Catalonië en wellicht keert hij daarna terug op het oude nest van Ajax.

Suárez heeft een paar keer gezegd dat hij zijn carrière af wil sluiten in Amsterdam. Directeur voetbalzaken Marc Overmars lijkt dat ook een goed plan te vinden. ''De deur staat altijd voor hem open. Als hij serieus terug wil keren naar Ajax, zou ik de volgende dag naar Barcelona gaan om met hem te praten.''

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 17 januari 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›