''Gek genoeg kreeg ik een beter gevoel bij Lille dan bij Ajax''

0
''Gek genoeg kreeg ik een beter gevoel bij Lille dan bij Ajax''

Sven Botman verlengde na zijn verhuurperiode aan SC Heerenveen zijn contract bij Ajax, maar inmiddels heeft hij Amsterdam ingeruild voor de Frans stad Lille.

''Ik moest en zou bij Ajax slagen, heb daarvoor zelfs een nieuw en verbeterd contract getekend'', omschrijft Botman zijn gevoel in gesprek met De Telegraaf. ''Aanvankelijk heb ik alles afgehouden, omdat Ajax een plan met me had, waar ik achter stond. Maar de technisch directeur van Lille, Luis Campos, hield vol. Daarom heb ik besloten toch een keer te gaan luisteren. Gek genoeg kreeg ik een beter gevoel bij Lille dan bij Ajax.''

Naast het aanstekelijke verhaal van de oud-directeur van Real Madrid en AS Monaco, was ook Daley Blind een reden om te vertrekken uit Amsterdam. ''Bij Lille ben ik voor de basis gehaald en bij Ajax zou ik een monument voor me hebben. Begrijp me goed. Daley is terecht onomstreden, want hij doet het heel goed. En tweede linker centrale verdediger bij Ajax zijn, is prima. Maar voor mijn ontwikkeling is spelen nog veel beter'', besluit de mandekker.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 5 december 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›