Napoli-voorzitter: ''Dan zal de coach geen beroep op Milik doen''

0
Napoli-voorzitter: ''Dan zal de coach geen beroep op Milik doen''

Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft Arek Milik gewaarschuwd. De Poolse spits vertrekt of naar de hoogste bieder of hij zit volgend seizoen op de tribune.

Dat verklaart de preses tegenover Sky Italia. Milik wordt al maanden in verband gebracht met Europese topclubs, maar hij staat nog altijd onder contract bij de club uit Napels. Die club heeft inmiddels Victor Osimhen al overgenomen van Lille voor ongeveer zestig miljoen euro.

 De Pool heeft nog een contract voor één jaar in Napels en die verbintenis weigert hij te verlengen. ''Sinds ik hem ken, vraag ik hem al om zijn contract te verlengen. Hij kijkt me dan aan en reageert niet. Dan weet je wel dat je moet accepteren dat hij zal vertrekken'', zegt De Laurentiis. De preses hoopt dat hij de oud-Ajacied voor een mooi bedrag kan slijten. 

''Ik geef geen kortingen'', waarschuwt De Laurentiis. Als de spits die transfer zelf niet ziet zitten, moet hij komend seizoen vanaf de tribune toekijken. ''Anders riskeert hij een extra jaar bij Napoli en dan zal de coach vermoedelijk geen beroep meer op hem doen.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 28 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›