Extra keeper bij vertrek Onana: ''Daarop hebben we geanticipeerd''

0
Extra keeper bij vertrek Onana: ''Daarop hebben we geanticipeerd''

Erik ten Hag is tevreden met de selectie die hij momenteel ter beschikking heeft. Desondanks kunnen er nog uitgaande transfers, zoals die van André Onana. Mocht hij vertrekken, dan heeft de Tukker er toch nog graag een extra keeper bij.

"Bruno (Varela, red.) is weg, maar we weten ook dat André (Onana, red.) zich geweldig heeft ontwikkeld en in de kijker heeft gespeeld. We willen hem graag nog een jaar houden, maar er is altijd een mogelijkheid dat er iets op gang gaat komen en dat hij nog vertrekt", legt Ten Hag aan De Telegraaf de terugkomst van Maarten Stekelenburg uit.

"Dan hebben we er een ervaren keeper achter zitten. Een keeper die in het profiel van Ajax past, kwaliteit kan brengen en ontzettend veel ervaring in zijn bagage heeft zitten", vervolgt de trainer. "Daarop (een mogelijk vertrek van Onana, red.) hebben we geanticipeerd. Wat niet wil zeggen dat we geen andere keeper halen als André gaat. Dan willen we uiteraard nog een keeper erbij halen. Maar met Maarten zijn we in ieder geval voorzien."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 5 december 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›