Onana toch nog weg? ''Met Stekelenburg zijn we voorzien''

0
Onana toch nog weg? ''Met Stekelenburg zijn we voorzien''

Maarten Stekelenburg trainde gisteren mee met Ajax. De doelman keerde na buitenlandse avonturen terug bij zijn oude club, maar wel in een andere rol.

De doelman was in zijn eerste periode in Amsterdam verzekert van een basisplaats en vertrok toen naar AS Roma. Na omzwervingen bij Fulham, AS Monaco, Southampton en Everton is hij nu terug op het oude nest als reservedoelman. ''We zijn blij met de komst van Maarten Stekelenburg'', vertelt Erik ten Hag tegenover Voetbal International.

''We weten dat André Onana zich geweldig heeft ontwikkeld en zich in de kijker heeft gespeeld. We willen hem nog graag een jaar houden, maar het behoort ook tot de mogelijkheden dat er iets op gang gaat komen. En dat hij vertrekt. Dan hebben we in ieder geval met Stekelenburg een ervaren keeper aangetrokken, die in het profiel van Ajax past, met ontzettend veel ervaring in zijn bagage'', stelt de oefenmeester.

De trainer houdt er dus rekening mee dat Onanan deze zomer wellicht toch nog een stap maakt naar een Europese topclub. ''Dan hebben we daarop geanticipeerd. Dat wil niet zeggen dat we niets meer doen als André weg zou gaan. Dan willen we uiteraard nog een keeper halen. Maar of dat in dezelfde kwaliteit kan, is de grote vraag. Met de komst van Stekelenburg zijn we in ieder geval voorzien.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›