Ekkelenkamp weg bij Ajax? ''Gaat geen 10 wedstrijden spelen bij Ajax''

0
Ekkelenkamp weg bij Ajax? ''Gaat geen 10 wedstrijden spelen bij Ajax''

FC Twente is nog altijd op zoek naar een nieuwe nummer '10', die doelpunten maakt. René Wagelaar en Arnold Bruggink zouden graag zien dat Ajax-middenvelder Jurgen Ekkelenkamp naar Enschede komt.

"Als ik FC Twente was, zou ik er alles aan doen om Ekkelenkamp proberen te halen", steekt Wagelaar van wal bij VoetbalTijd. "Dat zou passen en als dat niet zou passen, moeten ze Lamprou daar maar neerzetten. Naar mijn gevoel gaat hij er (Ekkelenkamp, red.) nog geen tien wedstrijden spelen bij Ajax."

Hoewel de aanvallende middenvelder wel kansen krijgt bij Ajax 1 van Erik ten Hag, denkt ook Bruggink dat Ekkelenkamp er nog niet klaar voor is. "Ik heb hem zaterdag zien spelen tegen RKC en toen speelde hij echt goed. Maar gevoelsmatig heb ik het gevoel dat Ajax daar niet op in gaat zetten."

"Als Van de Beek weg zou gaan, heb je toch sterk de indruk dat Ajax daar nieuwe spelers voor gaat halen. Maar dat is pas het moment dat FC Twente in kan gaan springen en dan praat je misschien wel over eind september. FC Twente moet gewoon lang wachten", besluit Bruggink.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 31 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›