''De jongens van Ajax stonden met afstand bovenaan op onze lijst''

0
''De jongens van Ajax stonden met afstand bovenaan op onze lijst''

Het is nog niet zeker of FC Twente vóór het sluiten van de transfermarkt op 6 oktober de selectie gaat aanvullen met een nummer 10 op het middenveld. Dat schrijft Tubantia dinsdag. Noa Lang en Jurgen Ekkelenkamp stonden op het lijstje van de Tukkers, maar zij blijven bij Ajax.

De komst van een creatieve middenvelder had lange tijd prioriteit, maar de club neemt wat gas terug. "We gaan geen overhaaste dingen doen. De urgentie is even wat minder op dit moment", aldus technisch directeur Jan Streuer. "Het is niet zeker meer dat we op korte termijn een nummer 10 gaan halen."

Streuer legt uit dat er meerdere redenen zijn voor de ommezwaai. "Wij waren bezig met een goede speler, maar die speelt niet altijd op de plek waarvoor wij iemand zoeken. En op die positie willen wij hem wel live kunnen bekijken. Sterker nog: ik vind dat je eigenlijk vier of vijf keer een speler in het echt moet beoordelen. En dat is in zijn geval nu heel erg lastig." 

"Kijk, die jongens van Ajax (Jurgen Ekkelenkamp en Noa Lang, red.) stonden met afstand bovenaan op onze lijst. Die kennen we. Toen dat verhaal niet doorging, zijn we gaan schakelen. Maar gaandeweg zijn we er wat anders tegenaan gaan kijken. En nee, we laten ons echt niet verblinden door het resultaat van zaterdag." FC Twente won afgelopen zaterdag de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. Fortuna Sittard werd met 2-0 verslagen. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 26 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›