Advies voor Overmars: ''Haal lekker Lasse Schöne terug naar Ajax''

0
Advies voor Overmars: ''Haal lekker Lasse Schöne terug naar Ajax''

Bij een vertrek van Nicolas Tagliafico bij Ajax moet de club zich gaan melden bij AZ, vindt Freek Jansen. De journalist van Voetbal International denkt dat Owen Wijndal een goede vervanger zou zijn voor de Argentijnse back.

"Ik zou Wijndal halen van AZ. Hij doet het goed bij AZ en zit natuurlijk al bij Oranje. De linksback-positie is altijd een moeilijke", begint Jansen bij de PakSchaal Podcast. "Linksbacks worden ook altijd een beetje gemaakt."

Jansen heeft nog een advies voor Marc Overmars. "Ik zou nog een verdedigende middenvelder gaan halen", vervolgt Jansen. "Gravenberch is het toptalent, maar hij is nog zo jong. Je kunt van hem niet verlangen dat hij elke wedstrijd bij de hand neemt. Je hebt daarnaast Alvarez. In balbezit kan het best wel stokken met hem. Dat red je niet in de Champions League."

"Ik zat te denken haal lekker Lasse Schöne terug", vervolgt Jansen. "Ik denk juist dat als je hem erbij pakt dat hij het prima vindt om op de bank te zitten. Hij kan ook goed met Gravenberch op gaan trekken. En als hij speelt, voegt hij altijd iets toe. Helemaal in Nederland. En met vrije trappen en corners kom je beter uit."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›