Drietal aangeraden bij Ajax: "Maar wij gunnen ze geen speler van AZ''

0
Drietal aangeraden bij Ajax: "Maar wij gunnen ze geen speler van AZ''

Teun Koopmeiners, Calvin Stengs en Myron Boadu staan op de nominatie om AZ spoedig voor een miljoenenbedrag te gaan verlaten. Barry van Galen, oud-speler van de Alkmaarders, denkt dat het goed is om niet meteen naar het buitenland te vertrekken.

"Eigenlijk moeten ze voor vertrek naar het buitenland eerst nog naar Ajax. Maar dat kan niet. Dat willen we niet. Wij gunnen Ajax geen speler van AZ", begint Van Galen bij Voetbal International.

"Als je het puur vanuit die jongens bekijkt, zou Ajax de meest logische vervolgstap zijn. Want als je eerst daarheen gaat, heb je meer aanzien in het buitenland. Er gaat bijna nooit een speler van AZ direct naar een buitenlandse topclub", vervolgt de voormalig middenvelder.

Van Galen denkt dat een stap naar Ajax goed zou zijn voor het drietal. "Kijk, het aanzien van Ajax-spelers is even weggeweest, maar het is weer helemaal terug. Ik heb het liever niet en het ligt gevoelig, want ik heb helemaal niks met Ajax. Maar voor de carrièreplanning van die jongens zou dat het beste zijn."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 31 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›