Veerman genoemd bij Ajax: ''Daar zie ik hem wel voetballen''

0
Veerman genoemd bij Ajax: ''Daar zie ik hem wel voetballen''

Joey Veerman is klaar voor een vervolgstap in zijn carrière. De middenvelder maakt bij SC Heerenveen een ijzersterke indruk en wordt steeds meer in verband gebracht met een stap naar de top van Nederland.

"Joey is best wel een geval apart. In de zin van hoe hij voetbalt. In zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie speelde hij uit bij Ajax. En hij speelde alsof hij daar al tien jaar op het middenveld stond. Dat komt ook hoe hij is. Lekker relaxt en hij maakt zich niet zo druk. Nu moet hij de laatste stap gaan zetten. En dan gaan kijken hoe hij nog meer bepalend kan worden in een elftal", zo begint Kwakman bij VoetbalPraat.
 
Kwakman denkt dat Veerman mogelijk nog deze zomer een stap gaat maken. "Hij moet meer uitgedaagd gaan worden. Hij is nu de beste bij Heerenveen. Dat was hij bij FC Volendam ook al na drie maanden en dat is nu bij Heerenveen ook weer het geval. Ik zie hem zo bij PSV voetballen. Daar loopt nu al drie jaar Hendrix op het middenveld". Ook Leo Driessen denkt dat Veerman klaar is voor de stap omhoog. "Ik zie hem wel bij Ajax voetballen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 31 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›