Update: Ajax bevestigt nieuw contract Hansen in Amsterdam

0
Update: Ajax bevestigt nieuw contract Hansen in Amsterdam

Opnieuw contractnieuws op komst bij Ajax. Volgens Voetbal International hebben de Amsterdammers Sontje Hansen langer aan zich gebonden.

Hansen zal dinsdag zijn handtekening zetten onder een contract tot medio 2023 in de Johan Cruijff ArenA. De achttienjarige aanvaller geldt als een groot talent en debuteerde vorig seizoen al in het eerste elftal van Ajax, dat eerder al Ryan Gravenberch, Devyne Rensch, Naci Ünüvar, Kenneth Taylor en Jurriën Timber langer aan zich wist te binden.

De ontwikkeling van Hansen bij Ajax is ook bij Europese topclubs niet onopgemerkt gebleven. De jeugdinternational stond in de nadrukkelijke belangstelling van clubs Manchester City, Juventus en Internazionale, maar kiest voor het perspectief in Amsterdam. Hansen zal dit seizoen voornamelijk minuten maken bij Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie.

Update: Sontje Hansen heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Ajax, dat meldt de club uit Amsterdam op de officiële website. De nieuwe verbintenis van de achttienjarige aanvaller loopt tot en met 30 juni 2023.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 31 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›