Milik niet naar Ajax: ''Ze moeten kijken naar een jongere speler''

0
Milik niet naar Ajax: ''Ze moeten kijken naar een jongere speler''

Al vaker is opgemerkt dat Ajax zonder een echte spits speelt. Toch zouden ze wel opzoek zijn naar een nieuwe spits. Het is echter de vraag wanneer die gaat komen.

Eén van de spelers die worden gelinkt aan Ajax is Arek Milik, wiens contract afloopt in Italië. "Het is niet altijd goed om spelers waarmee je in het verleden goede resultaten hebt behaald terug te halen", begint Driessen in een video van De Telegraaf. Ik ben niet onder de indruk van Milik. Afgelopen week zat hij op de bank bij Polen en bij Napoli is hij geen basisspeler."

"Ik weet niet of hij een versterking is, maar ik zou geen tien of twintig miljoen euro voor hem betalen, wanneer hij nog een contract van een half jaartje heeft", vervolgt chef-voetbal. "Ik denk dat ze verder moeten kijken naar een wat jongere speler."

En die speler zou Ajax al op het oog hebben. "Ze zijn op zoek naar een spits. Ik weet van Ajax zelf dat ze denken dat het in de winter heel moeilijk is om de spits die ze willen op te halen", weet Driessen. "Het impliceert dat ze iemand op het oog hebben die ze pas na dit seizoen op kunnen halen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›