Van der Sar: ''Wil de uitdaging in de grote competities aangaan''

0
Van der Sar: ''Wil de uitdaging in de grote competities aangaan''

Edwin van der Sar denkt niet dat hij nog heel veel jaar bij Ajax zal blijven als directeur van de Amsterdammers. Volgens de oud-keeper is het zijn intentie om voor dat hij stopt al een vervanger te hebben geregeld. 

Het moment dat Van der Sar zal vertrekken bij Ajax lijkt dichterbij te komen. De algemeen directeur wordt steeds vaker gelinkt aan een stap naar zijn oude club Manchester United maar wil eerst een goede vervanger regelen. "Je moet wel iemand vinden die dat als oud-voetballer wil. Het is geen luizenbaantje."

Tegen Rondo vertelt Van der Sar dat hij nu nog goed op zijn plek zit bij Ajax. "Toen ik negen jaar geleden stopte, was het niet mijn droom om directeur te worden bij Ajax. Ik wilde keeperstrainer worden bij het  Nederlands elftal en een rustig leven hebben. Hoe wij het nu doen, vind ik het heel gaaf om de club hopelijk vooruit te brengen. Ik vermaak me prima."

Het is het plan van de algemeen directeur om uiteindelijk een stap naar het buitenland te maken. "Dat is logisch. Je begint hier, doet ervaring op en maakt fouten. Je krijgt iets in de vingers en vindt het gaaf om met een team te werken."

"Als de tijd rijp is en het zou mogen om een keer in het buitenland te kijken… Als speler wilde je hier eerst zo veel mogelijk winnen, daarna heb je genoeg geleerd en wil je de uitdaging in de grote competities aangaan", besluit hij.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›