Uitgaande Promes-transfer aangeraden: ''Hoofdpijndossier geworden''

0
Uitgaande Promes-transfer aangeraden: ''Hoofdpijndossier geworden''

NOS-commentator Jeroen Grueter denkt dat het voor zowel Ajax als Quincy Promes beter is als de buitenspeler terugkeert bij Spartak Moskou. De Russische topclub is concreet geïnteresseerd in Promes en schijnt diep in de buidel te willen tasten.

"Doen. Je pakt geld, veel geld. Langzamerhand is Promes toch een hoofdpijndossier geworden. Niet alleen door wat er op de achtergrond gebeurt (mogelijke betrokkenheid bij een steekpartij red.), maar ook gezien zijn vorm", aldus Grueter bij de NOS Voetbalpodcast.
 
Ook de aanstaande transfer van Klaas-Jan Huntelaar wordt besproken. "Ajax moet het aan Huntelaar houden”, aldus Jeroen Elshoff. “Ik houd toch wel van een menselijke benadering. Hij is 37 jaar, een jongen die weinig gemokt heeft over zijn rol. Als hij zegt: jongens, ik heb er goed over nagedacht en ik wil naar Schalke…"
 
Elshoff zou begrijpen als Huntelaar voor speeltijd in de Bundesliga kiest. "Voetballen blijft he allerleukste. Bij Ajax mag hij af en toe invallen, terwijl hij bij Schalke veel kan spelen. En een kampioenschap gaat toch niet afhangen van Huntelaar? Ze hebben Haller, Traoré, Brobbey en ook Tadic die in die rol kan spelen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›