Derksen duidelijk: ''Waar zou hij dan moeten spelen bij Ajax?''

0
Derksen duidelijk: ''Waar zou hij dan moeten spelen bij Ajax?''

Riechedly Bazoer wordt steeds vaker in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax. Volgens Wim Kieft en Johan Derksen zou dit geen goede keuze zijn voor de 24-jarige verdediger. 

"Waar zou hij dan moeten spelen bij Ajax?", vraagt Kieft zich af bij Veronica Inside. "Hij heeft hier wel een hele vrij rol toch? Derksen is het met Kieft eens. "Als ik die jongen was, dan zou ik zolang die trainer daar zit maar eens bij deze trainer blijven, die heeft hem weer aan het voetballen gekregen."

Bazoer staat bekend als een lastige jongen, maar de trainer van Vitesse gaat daar volgens Kieft goed mee om. "Dat kan werken. Als zo'n coach jou ineens heel anders benaderd dan al die mensen die alsmaar zeggen wat je moet en dat je je normaal moet gedragen. Misschien heeft hij een manier gevonden."

Niet alleen Bazoer staat bekend als lastige speler, ook zijn teamgenoot Oussama Tannane schijnt lastig te zijn. "Het zijn structureel hele vervelende jongetjes geweest bij hun andere clubs", concludeert Derksen. Nu is dat volgens de analist echter anders. "De spelvreugde spat ervan af."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›