Schöne is gewild: ''Lasse wil het liefst in Nederland blijven''

0
Schöne is gewild: ''Lasse wil het liefst in Nederland blijven''

Lasse Schöne heeft over belangstelling niet te klagen. Tal van clubs informeerden de afgelopen weken naar de diensten van de transfervrije middenvelder. Schöne zelf heeft een voorkeur voor een club in Nederland of dichtbij Nederland.

"Lasse wil het liefst in Nederland of dicht bij Nederland spelen", aldus zaakwaarnemer Revien Kanhai bij Voetbal International. "Bovenal in verband met zijn gezin. Er zaten ook zeer lucratieve aanbiedingen bij vanuit het Midden-Oosten. Maar Lasse is een bewonderingswaardig persoon en kiest in deze echt voor zijn gezin."

Schöne traint momenteel mee bij Ajax. "Vanuit Nederland is er interesse vanuit bijna de gehele subtop, maar voor nu lijkt daar geen ruimte vanwege financiële beperkingen door de crisis en sterkhouders op zijn plek", gaat Kanhai verder. Welke clubs dat zijn wordt niet genoemd.

"Met de technisch directeuren is wel afgesproken om na de window bij elkaar te komen om te praten over een transfer deze zomer als men meer weet over de financiële en sportieve ruimte. Voor nu kijken we samen naar de juiste optie voor de rest van dit seizoen. Voetbal en gezin staat voorop", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›