Promes duidelijk: ''Daar ben ik eerlijk gezegd van geschrokken''

0
Promes duidelijk: ''Daar ben ik eerlijk gezegd van geschrokken''

Quincy Promes kwam de afgelopen maanden in opspraak na een steekincident waar hij van verdacht wordt. De aanvaller stelt dat er veel negativiteit rond hem hing.

''Met al die mediaberichten en al die negativiteit die om mij heen heeft gespeeld. Daar ben ik eerlijk gezegd van geschrokken. Ik ben in een situatie beland waar ik niet heel veel over kan zeggen, behalve dat de waarheid naar boven gaat komen'', vertelt Promes tegenover Ajax TV. De aanvaller maakt na een moeizame periode in Amsterdam de overstap naar Spartak Moskou. Daar hoopt hij weer basisspeler te worden.

''Met pijn in mijn hart moet ik afscheid nemen. Ik wil gewoon weer de man zijn. Ik wil spelen, met ook het EK in mijn achterhoofd'', aldus de oud-voetballer, die wel een verklaring heeft voor zijn mindere periode. ''Ik heb een positiewisseling gehad. Ik ging van linksbuiten naar 'tien'. Daar moet je aan wennen. Het brengt andere taken met zich mee. Vervolgens ben ik er naast komen staan'', aldus de voetballer, die als invaller niet lekker in zijn vel stak.

''Ik ben een speler die liever start en zo in zijn ritme groeit, dan dat ik het vanaf de bank moet doen met invalbeurten. Daar had ik moeite mee. Daarom heb ik de stap genomen om weer week in, week uit, te kunnen spelen. Ajax ruil je ook niet zomaar in voor een andere club in Europa'', stelt Promes. ''Ik ben Ajacied en blijf de club altijd volgen. Dat doe ik mijn hele leven al en dat gaat niet veranderen. Ik ga weg bij de club, maar blijf supporter.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›