Ajax-target vergeleken met Neymar: ''Is een logische vergelijking''

0
Ajax-target vergeleken met Neymar: ''Is een logische vergelijking''

Ajax lijkt nog steeds geïnteresseerd te zijn in Kamaldeen Sulemana. De voetballer van FC Nordsjælland wordt vergeleken met Neymar. 

In de winter probeerde Ajax de Ghanees al naar Amsterdam te halen. Het lijkt erop dat Ajax ook komende zomer een poging wil gaan wagen voor de linksbuiten. Flemming Pedersen, trainer van FC Nordsjælland, denkt dat Sulemana dezelfde potentie heeft als Neymar. 

Journalist en volger van het Deense voetbal Mikkel Lundby Langer vertelt aan Voetbal International dat hij de vergelijking wel snapt. "Als je kijkt naar de speelstijl van Kamaldeen snap ik het wel. Het is een logische vergelijking, maar natuurlijk is er wel een enorm niveauverschil met Neymar."

"Zijn rechtervoet is het sterkst, maar met links kan hij ook schieten of een voorzet geven", vervolgt Langer. "Hij heeft de potentie om iedere week te domineren in de Deense competitie, maar dat doet hij nog niet. Ik denk dat dat ook komt doordat Nordsjælland dit seizoen in het rechterrijtje speelt. Het lijkt me interessant om hem bij een topclub te zien."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›