Verweij: ''Ik weet dat Veerman gevolgd wordt door Ajax''

0
Verweij: ''Ik weet dat Veerman gevolgd wordt door Ajax''

Mike Verweij weet dat Joey Veerman gevolgd wordt door Ajax. De middenvelder is ook dit seizoen weer een van de sterkhouders bij de Friezen en volgens de Ajax-watcher is dit ook in Amsterdam opgevallen.

"Ik denk wel dat hij in beeld komt, uiteindelijk. Ik vond hem in de competitiewedstrijd tegen Feyenoord fenomenaal. Ik weet dat hij gevolgd wordt. Hoe serieus dat is, dat is vraag twee. Maar Ajax volgt zulke spelers zonder meer. Ze zijn heel erg geïnteresseerd in Nederlandse jongens die een meerwaarde kunnen zijn", aldus Verweij in de Sportcast van Omrop Fryslân. "Het klopt dat hij op de lijst staat bij Ajax.”
 
"Ik denk wel dat hij nog heel veel stappen moet maken voor de echte top. Veerman is of een negen of een vijf. Maar ik zou het weleens willen zien bij een topclub. Ik denk wel dat hij de kwaliteiten heeft om de Nederlandse top te halen", vervolgt Verweij, die niet denkt dat Ajax meer dan tien miljoen euro wil betalen.
 
"Ajax heeft één keer heel veel geld neergelegd in Heerenveen en dat was niet een heel groot succes", doelt Verweij op Miralem Sulejmani. "Ajax zal moeten afwegen of hij dat geld waard is. Met bonussen is er misschien ook wel veel mogelijk. Misschien zes met bonussen. Het is interessant om te zien wat Veerman zelf wil en wat Heerenveen wil."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›