Ekkelenkamp naar FC Twente? ''Waar had Danilo anders gezeten?''

0
Ekkelenkamp naar FC Twente? ''Waar had Danilo anders gezeten?''

Brian Brobbey gaat komende zomer bij Ajax transfervrij vertrekken. RB Leipzig wordt genoemd als mogelijke nieuwe club. Nico-Jan Hoogma zou die stap wel begrijpen. 

''Julian Nagelsmann zit daar. Natuurlijk moet je daar spelen, maar ik vind het wel een hele bijzondere trainer. Mijn zoon heeft onder hem gewerkt bij Hoffenheim en die had het niet willen missen'', doelt Hoogma op zijn zoon Justin, die momenteel bij FC Utrecht speelt. De jonge aanvaller van Ajax werd al gelinkt aan een mogelijke verhuurperiode aan FC Twente.

Spelersmakelaar René Wagelaar denkt dat het voor de aanvaller een ideale stap zou zijn. ''Als Brobbey of Ekkelenkamp nou eens naar Twente zouden gaan. Kijk naar Danilo, waar had hij anders gezeten? Uitpotjes tegen Oss en Dordrecht. Zo'n podium is veel beter'', vertelt hij bij VoetbalTijd.

Jeroen Heubach denkt dat het voor FC Twente ook interessant kan zijn. ''Ik heb hem een paar keer zien spelen, dat is wel een echte spits. Hij heeft ook heel veel body voor zijn leeftijd. Het is net Seedorf van vroeger'', besluit de oud-voetballer lovend.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›