''Brobbey schijnt gezegd te hebben: maak het maar in orde''

0
''Brobbey schijnt gezegd te hebben: maak het maar in orde''

Mike Verweij sluit niet uit dat Brian Brobbey zijn contract alsnog gaat verlengen bij Ajax. De Ajax-watcher weet dat de jonge aanvaller op dit moment heel erg twijfelt over zijn toekomst.

"Ajax wil dolgraag dat hij blijft. Het was misschien niet heel handig van Ajax dat er op de eigen website werd gecommuniceerd dat de wegen in principe zouden scheiden na dit seizoen", begint Verweij bij De Telegraaf. "Vervolgens is er toch een opening gekomen en dat is vooral omdat Brobbey heel erg twijfelt. Na de wedstrijd tegen Lille schijnt hij tegen zijn zaakwaarnemer gezegd te hebben: maak het maar in orde, ik wil blijven."

Verweij hoopt dat Mino Raiola mee gaat werken. "Je moet je op een gegeven moment wel afvragen welk belang de zaakwaarnemer heeft. Na dit seizoen is hij transfervrij en dus kan hij tekengeld incasseren. Ik mag hopen dat dat geen drijfveer is, want voor de ontwikkeling van die jongen is het van belang dat hij wél gewoon bij Ajax blijft."

Valentijn Driessen denkt dat zijn goals tegen Lille belangrijk is geweest. "Hij heeft zichzelf natuurlijk in de kijker gespeeld. In de paar wedstrijden waarin hij inviel, speelde hij verschrikkelijk sterk. Onder andere in Lille. Op zo’n moment gaat een jongen natuurlijk ook denken. Hij is achttien en er zijn meer achttienjarigen die zijn verzopen in het buitenland."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›