Joey Veerman naar Ajax, Feyenoord of PSV? ''Dat kan hem helpen''

0
Joey Veerman naar Ajax, Feyenoord of PSV? ''Dat kan hem helpen''

Joey Veerman staat in de belangstelling van tal van buitenlandse clubs. Rangers FC, Stade Reims, Atalanta zouden interesse hebben in de middenvelder van SC Heerenveen. Diens oude trainer Robert Molenaar ziet Veerman liever binnen Nederland transfereren.

"Ik heb Joey al een tijdje niet gesproken. Maar als hij mijn advies wil, zou ik hem aanraden om eerst naar een topclub in Nederland te gaan en daarna pas naar het buitenland. Dat zou een betere keuze zijn met het oog op zijn ontwikkeling", aldus Molenaar bij News and Star. "Als je naar het buitenland vertrekt, word je niet alleen beoordeeld op je kwaliteiten. Maar ook op hoeveel je gekost hebt en wat je laat zien op het veld."

"In Nederland kan hij in zijn vertrouwde omgeving blijven en dat kan hem helpen om richting een volgende stap te werken", vervolgt Molenaar. "Als hij naar Ajax, PSV of Feyenoord gaat en zich aanpast zoals hij na zijn stap naar Heerenveen deed, zullen er nog meer clubs te kiezen zijn. Zo zie ik het. Hij heeft veel potentie, maar een stap binnen Nederland zou voor zijn ontwikkeling het beste zijn."

Molenaar denkt dat Veerman goed bij Rangers zou passen. "Als een stap naar Schotland niet werkt, is het daarom. Maar in aanvallend opzicht kan hij zeker meekomen in het snellere spel in Schotland. Ik zei altijd dat het hem niet uitmaakte of hij op het dorpsplein in Volendam of in De Kuip zou spelen. Hij kent geen stress of angst."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›