Sulemana op weg naar Ajax? ''Hij kan Neymar-plus worden''

0
Sulemana op weg naar Ajax? ''Hij kan Neymar-plus worden''

Kamaldeen Sulemana is op dit moment transfertarget nummer één van Ajax. Marc Overmars zat maandagavond nog op de tribune bij FC Nordsjaelland om de verrichtingen van de Ghanees te bekijken.

"Simpel: Kamaldeen Sulemana is op dit moment het grootste talent in Denemarken", vertelt Ekstra Bladet-verslaggever Gisle Thorsen bij VoetbalPrimeur. "Hij heeft amper een jaar in de benen, maar behoort tot de beste spelers. Hij heeft een enorm potentieel. Echt enorm. En waar Mohammed Kudus meer tijd nodig had om zijn naam te vestigen, brak Kamaldeen heel snel door."

"Hij kan net zo goed worden als Neymar. Nee, dat is niet waar: hij kan Neymar-plus worden", aldus Pedersen. "Geen grap. Zijn techniek en lichaamsbouw zijn volkomen uniek. Ik zie hem elke dag op de training. Na mijn uitspraak heb ik hem apart genomen. Je kunt niet over elke speler zeggen dat ze iets van Neymar hebben, maar Kamal heeft rust en een heel goede arrogantie. Hij vond het prima."

"Ik zou zeggen dat Ajax hem voor de vleugels wil halen, maar bij Nordsjaelland heeft hij ook in de spits gespeeld. Dat was vooral om completer te worden. Ik denk dat hij vrij snel een basisplaats kan veroveren bij Ajax. Zoveel potentieel en zoveel geld... Hij zal snel een vaste waarde worden. Vergeet niet dat hij al international is voor Ghana", gaat de journalist verder.

Naar verluidt moet Sulemana tussen de twaalf en veertien miljoen euro kosten. "Twaalf miljoen euro lijkt me geen gek bedrag. Ajax kan in de toekomst veel aan hem verdienen, dus het zou een goede investering zijn."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›