''Is het voor Ajax verantwoord nóg meer te weigeren voor Álvarez?''

0
''Is het voor Ajax verantwoord nóg meer te weigeren voor Álvarez?''

Steven Berghuis is mogelijk niet de laatste versterking van Ajax deze zomer. Nu de komst van Kamaldeen Sulemana van de baan is, lijkt de club te zoeken naar een nieuwe aanvaller.

Steven Bergwijn wordt vaak genoemd, maar de aanvaller van Tottenham Hotspur zou naar verluid circa dertig miljoen euro moeten kosten. Daarvoor moet er eerst geld binnenkomen in de Johan Cruijff ArenA. Onder meer David Neres en Nicolás Tagliafico staan op de nominatie om te vertrekken, maar rond de Braziliaan en de Argentijn is het op dit moment 'oorverdovend stil', aldus Mike Verweij in De Telegraaf.

De Zuid-Amerikanen dus nog niet rekenen op serieuze interesse, maar Edson Álvarez staat wel in de nadrukkelijke belangstelling van Stade Rennes. "Het wordt daardoor interessant om te zien hoe hard het 'nee' dat Overmars op het bod van 18 miljoen euro op Alvarez verkocht, blijft klinken. Is het voor Ajax verantwoord nóg meer geld te weigeren als Rennes met een verhoogd bod terugkomt?", vraagt de journalist zich af in de krant.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›