'Ekkelenkamp laat Ajax mogelijk achter zich voor Duits avontuur'

0
'Ekkelenkamp laat Ajax mogelijk achter zich voor Duits avontuur'

Jurgen Ekkelenkamp gaat zijn loopbaan mogelijk vervolgen in Duitsland. Volgens VoetbalPrimeur is Hertha BSC in gesprek met Ajax om de middenvelder over te nemen. Daarmee lijkt een mogelijke contractverlenging voor Ekkelenkamp van de baan.

Het huidige contract van de middenvelder loopt nog door tot de zomer van 2022. Aanvankelijk was het idee van Ajax om die verbintenis te verlengen en Ekkelenkamp nog een jaar te verhuren. Daarbij werd FC Twente als 'meeste aannemelijke bestemming' gezien.

Maar volgens het eerdergenoemde medium rekent de Enschedese club al een tijdje niet meer op zijn komst. Eerder werden ook SC Heerenveen en KRC Genk al gelinkt aan Ekkelenkamp, maar vooralsnog in Hertha BSC nu de voornaamste kandidaat om hem over te nemen van Ajax.

De 21-jarige middenvelder speelde 25 wedstrijden voor Ajax in de Eredivisie, waarbij hij vier keer trefzeker was en vier assists afleverde. Enige tijd zat hij dicht tegen de basis van Ajax aan, maar trainer Erik ten Hag werd nooit volledig overtuigd.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›