De Mos wijst Ajax-parels aan: ''Nu gaan ze ook weer beuren''

0
De Mos wijst Ajax-parels aan: ''Nu gaan ze ook weer beuren''

Ajax heerste de afgelopen seizoenen in Nederland. Aad de Mos ziet dat niet zo snel veranderen en verwacht dus ook dit seizoen weer een landstitel in Amsterdam.

"Ajax heeft een financiële armslag, dat is echt ongelooflijk. Daar komt nog eens bij dat ze elk jaar weer een pareltje op de transfermarkt kunnen brengen, dat ze zelf opgeleid hebben. Ze hebben er al een aantal verkocht voor de hoofdprijs: Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech niet te vergeten. Ajax blijft altijd armslag houden en ze kunnen met deze selectie twee elftallen opstellen die even sterk zijn. Die gaan veruit kampioen worden."

De Mos ziet alweer nieuwe spelers die voor miljoenen kunnen vertrekken in de toekomst. "Nu gaan ze ook weer beuren voor het grootste talent dat ze nu in huis hebben, Ryan Gravenberch. Die staat al in de belangstelling van de allergrootste clubs, zoals FC Barcelona, Real Madrid en Juventus", stelt de oud-trainer bij Soccernews. Daarnaast ziet hij ook Jurriën Timber voor een groot bedrag vertrekken over een aantal jaar.

"Dat is een parel, óók voor het internationale voetbal. Die gaat dit jaar voor het eerst een heel seizoen spelen en hij heeft het goed gedaan bij het Nederlands elftal", aldus De Mos, die vindt dat de Amsterdammers dit seizoen moeten overwinteren in de Champions League. "Nu is het echt een must om bij de eerste twee te eindigen, welke loting er ook zal zijn. En dat moet kunnen met deze selectie!"

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 25 September 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›